Cand pacientii ne onoreaza cu increderea lor!

Testimonial -Teodora Vasilescu (Tea)

A inceput sa ma doara spatele de cand am purtat primele tocuri ... apoi am ridicat sacosele cu mancare de-acasa in timpul studentiei, m-am mutat de cateva ori ...am ridicat primul copil ... apoi l-am purtat pe cel de-al doilea continuu in marsupiu. si in tot acest timp - munca mea a insemnat stat la birou - in diverse pozitii obositoare, lipita de scaun si incordata ore in sir. 

Am ajuns de vreo 2-3 ori la kinetoterapie, insa efectul celor 10-15 sedinte se estompa rapid si disparea cu totul in cateva luni.
Dupa ce m-am chinuit singura cu diverse exercitii de pe youtube - pe care le faceam doar cand simteam ca se acutizeaza problemele, m-am bucurat sa o gasesc pe Anca. 

Fac kineto cu Anca de mai bine de jumatate de an - si este pentru prima data cand reusesc cu adevarat "sa ma tin".
Programul nu e niciodata identic, dar este mereu dedicat. Ma surprinde cum reuseste sa isi dea seama, doar din video, de cele mai mici detalii ale miscarilor si de postura. Fiecare ora e si o mica lectie de anatomie: ce muschi se scurteaza - la ce sunt ei buni - cum sa te relaxezi - cum sa minimizezi efectele statului pe scaun - ce miscari sa faci pt intarirea imunitatii (am aflat surprinsa ca exista si astfel de miscari).
Nu ne-am intalnit decat o singura data fata-in-fata, dar a fost mereu cu mine in mai multe locuri, in ciuda pandemiei. Imi cunoaste copii si le spune povesti.
Face kineto si cu mama, care s-a apucat mai degraba la insistentele mele, iar acum lucreaza mai mult si mai temeinic decat mi-as fi imaginat vreodata, in ciuda celor 66 de ani. Pentru ea, miscarile sunt simple si efectele - spectaculoase.
Pentru mine: in sfarsit 2 ore de exercitii pe saptamana, care imi regleaza si durerile si postura, dar mai ales - tonusul mental.
Multumesc Anca pentru rabdare& flexibilitate!

                        Testimonial Daniel Drelciuc 

La inceputul lunii august 2021 am fost diagnosticat cu hernie de disc L5-S1.

M-am operat pe 13 septembrie in acelasi an, dupa mai bine de o luna de la diagnostic, avand dureri foarte mari pe piciorul stang si parestezie la degetele mici la acelasi picior. Dupa operatie stiam ca recuperarea este cea mai importanta, chiar vitala si din cauza pandemiei mi-am dorit sa colaborez cu un fiziokinetoterapeut care lucreaza online. Cautand pe internet am descoperit-o pe doamna Ana Stefanescu, pe care am si contactat-o in vederea unei colaborari pentru recuperare post operatorie.

Imi vine greu sa scriu despre colaborarea mea cu Ana ca despre o experienta trecatoare si impersonala, pentru ca dupa 3 luni de colaborare eu o simt pe Ana ca pe o foarte buna prietena si nu doar profesionista care m-a ajutat sa ma refac. Programul de recuperare este unul complex, adaptat in functie de diagnosticul meu si dupa o evaluare a posturii pentru a determina toate disfunctionalitatile corpului meu. In toata aceasta perioada programul de exercitii a fost schimbat si adaptat continuu in functie de evolutia mea.

Tot timpul exercitiile sunt atent monitorizate, iar postura mea si modul in care execut sunt in permanent corectate. Ana ma incurajeaza mereu, iar felul ei pozitiv de a fi ma ajuta sa fiu determinat si concentrat la programul de recuperare.

Astazi, la trei luni dupa inceperea programului de recuperare, musculatura si functia neuromotorie a piciorului afectat este recuperata aproape 100%, musculatura abdominala, paravertebrala, a bratelor si practic a intregului corp este la un nivel mult peste cel la care eram chiar si inainte de hernia de disc. La inceputul colaborarii cu Ana eram rigid precum un dulap, astazi mi-am recapatat elasticitatea intregului corp. Colaborarea mea cu Ana va fi una de lunga durata si nu se va rezuma doar la recuperare, imi doresc pe viitor sa am un corp sanatos, antrenat si tonifiat, pregatit pentru activitati sportive in aer liber, un corp care sa ma transforme intr-o persoana libera.

Pot sa spun ca am cautat si am gasit o kinetoterapeuta profesionista, dar am si castigat o prietena.

Multumesc din suflet, Ana!

Daniel Drelciuc - Piatra Neamt


Testimonial -Dan M

Am fost operat in septembrie 2020 - hernie de disc in zona lombara a coloanei vertebrale - de catre o echipa medicala inspirata la care ma gandesc cu simpatie de cate ori am ocazia. 

Din nefericire, la cateva zile de la operatie am fost diagnosticat cu COVID19, in primul an pandemic, cand experienta in tratamentul bolii era la inceputuri iar aceasta suprapunere a dus si la intarzierea inceperii recuperarii medicale. 

Am demarat usor si am crescut in pasi complexitatea exercitiilor, m-au ajutat mult incurajarile Anei, explicatiile cu sprijin in argumente si detalii anatomice, au aparut si progresele mult asteptate. A fost nevoie de multa rabdare pana am reusit, la aproximativ sase luni in care am adoptat kinetoterapia drept parte din viata, sa merg din nou pe bicicleta. 

Cateva luni mai departe am reusit sa reiau cu mare bucurie concursurile de amatori pe bicicleta de munte, de care o buna perioada de timp am crezut ca ma despartisem definitiv. 

Continui si azi, la 15 luni de la interventia chirurgicala, sa-mi sustin recuperarea kineto dar si bucuriile marunte legate de bicicleta si alergare si am de gand sa continui sa fac asta mult timp in viitor. 

Multumesc frumos, Ana! E important sa primesti increderea ca urmeaza mai bine - de la un om inspirat de pasiune.

Dan M, 55, Bucuresti, ianuarie 2022

Scrisoare de Multumire

O scrisoare de multumire, din partea unei paciente recunoascatoare pentru rezultatele obtinute in recuperare!

Simone - din Italia, Bucuresti , mai 2023