Cand pacientii ne onoreaza cu increderea lor!

Testimoniale -Teodora Vasilescu (Tea)

A inceput sa ma doara spatele de cand am purtat primele tocuri ... apoi am ridicat sacosele cu mancare de-acasa in timpul studentiei, m-am mutat de cateva ori ...am ridicat primul copil ... apoi l-am purtat pe cel de-al doilea continuu in marsupiu. si in tot acest timp - munca mea a insemnat stat la birou - in diverse pozitii obositoare, lipita de scaun si incordata ore in sir. 

Am ajuns de vreo 2-3 ori la kinetoterapie, insa efectul celor 10-15 sedinte se estompa rapid si disparea cu totul in cateva luni.
Dupa ce m-am chinuit singura cu diverse exercitii de pe youtube - pe care le faceam doar cand simteam ca se acutizeaza problemele, m-am bucurat sa o gasesc pe Anca. 

Fac kineto cu Anca de mai bine de jumatate de an - si este pentru prima data cand reusesc cu adevarat "sa ma tin".
Programul nu e niciodata identic, dar este mereu dedicat. Ma surprinde cum reuseste sa isi dea seama, doar din video, de cele mai mici detalii ale miscarilor si de postura. Fiecare ora e si o mica lectie de anatomie: ce muschi se scurteaza - la ce sunt ei buni - cum sa te relaxezi - cum sa minimizezi efectele statului pe scaun - ce miscari sa faci pt intarirea imunitatii (am aflat surprinsa ca exista si astfel de miscari).
Nu ne-am intalnit decat o singura data fata-in-fata, dar a fost mereu cu mine in mai multe locuri, in ciuda pandemiei. Imi cunoaste copii si le spune povesti.
Face kineto si cu mama, care s-a apucat mai degraba la insistentele mele, iar acum lucreaza mai mult si mai temeinic decat mi-as fi imaginat vreodata, in ciuda celor 66 de ani. Pentru ea, miscarile sunt simple si efectele - spectaculoase.
Pentru mine: in sfarsit 2 ore de exercitii pe saptamana, care imi regleaza si durerile si postura, dar mai ales - tonusul mental.
Multumesc Anca pentru rabdare& flexibilitate!

                        Testimonial Edy -10 ani